Algoflex-nél van erősebb gyógyszer fájdalom csillapításra?
Algoflex-forte, dolo mind kilőve.
Mostani időben valahogy egyik se hat úgy mint régen, pedig ezek aztán tényleg hatottak bár lehet hozzá szokott a szervezetem mivel mostanában többet vettem be mint szoktam, akkor igaz elmúlasztja a fájdalmat de nem sokáig csak pár órára, régebben azért tovább tartott.
Van ennél erősebb gyógyszer bármi féle fájdalom csillapítására esetleg?
AKár fogfájás, fejfájás, migrén, mensi görcsök stb...
Advil Ultra Forte:400mg ibuprofén,10 perc alatt hat és 8 órán keresztül csillapítja a fájdalmat
Aleve:220mg naproxén-nátrium, 20 percen belül hat, 12 órán keresztül csillapítja a fájdalmat.
Advil hatóanyaga ugyanaz, mint az Algoflexé.
Másik hatóanyagot tartalmaz és vény nélkül kapható az Algopyrin, azt megpróbálhatod.
Szintén vény nélküli a Panadol, de az a legtöbb embernél nem hat valami erősen, és nagyon kell figyelni a megfelelő dózisra, a túladagolás súlyos májkárosodást és halált okozhat.
Viszont ha a fogfájásra nem hat már úgy, akkor sürgősen menj fogorvoshoz, mert könnyen lehet, hogy a fogad rosszabbodott. Sajnos a fog nem gyógyul meg a fájdalomcsillapítótól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!