Tartós fájdalom esetén hogyan lehet fájdalmat csillapítani?
Ha valaki betegség miatt haldoklik, vagy legalábbis ahhoz közeli állapotban van (lehet, hogy 1-2 évet él még, de bármikor bekövetkezhet a halála),
nem akar kórházi ellátást, hanem otthoni elfekvést, és algopirinnel csillapítja fájdalmait, mit lehet tenni?
Ugyanis az algopirint csak egy bizonyos számú napig szabad szedni, utána veszélyes mellékhatások léphetnek fel.
Előző, engem őszintén érdekelnek hatásosabb, az algopirinnél
nem drágább fájdalomcsillapítók.
Sorolj légyszíves ilyen szereket, megoldásokat, és azt is, hogy receptre kaphatóak-e, és a mozgásképtelen beteg számára hogyan lehet igényelni az általad ajánlott szereket? (Pl valamiféle felhatalmazást, kérvényt kell íratni vele, hogy elhozhassam számára? Stb)
Egyébként mivel nem vagyok orvos, megsaccolni se tudom, hány évig fog még élni az illető. Csak azt fogalmaztam meg, hogy maximum 1-2 éve lehet hátra, de valószínűleg sokkal kevesebb (pl az illető beteg sacca szerint).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!