Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Wc-zés után pici nyák a papíron?

Wc-zés után pici nyák a papíron?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma mikor elvégeztem dolgom, teljesen normális volt egyébbként jellegre. Nem hasmenés, sőt, talán enyhén még kemény is volt.. Viszont mikor töröltem, egy pici ilyen barna/sárgás nedvesség is lett a papíron.

Lenéztem, széklet maga nem volt nyálkás, semmi. Olvastam, hogy természetesen borítja ez a "dolgot", lehetséges a papíron is látni ritkán?

Minden ijesztő dolgot ír mindig a Google és én meg elég hipochonder vagyok..

2021. dec. 20. 16:21
 1/8 anonim ***** válasza:
korod, nemed?
2021. dec. 20. 16:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja az elmaradt,a bocsi, 22 éves lány vagyok.
2021. dec. 20. 16:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem iszom alkoholt, nem cigizek, egy bűnöm van, hogy keveset iszom ezt tudom magamról
2021. dec. 20. 16:53
 4/8 A kérdező kommentje:

Ha valaki esetleg hasonlóval ide tévedne ezt egy orvos íráísában láttam:

" Your colon naturally produces mucus to keep the lining moist and lubricated. Once in a while, this mucus attaches to your stool. Occasional mucus that’s visible when you wipe or in the toilet bowl is generally nothing to worry about."

Általában a google egyből halálos dolgokkal riogat, de sok helyen azt látom, csak akkor gond, ha más tünetek is vannak, vagy nagyon sok a mennyisége.

2021. dec. 20. 17:26
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Milyen orvosi írás, linkeled?
2021. dec. 20. 17:47
 6/8 A kérdező kommentje:

[link]

Az ő oldalukon volt, nagyon sokat írnak minden érintett témában.

Miért érdekel?

2021. dec. 20. 18:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. A bélfal választja ki ezt a nyákos anyagot, ami a béltartalmat elválasztja magától a bélfaltól.
2021. dec. 20. 19:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia, sajat tapasztalatbol irom.. nekem gyomorhuruttol volt, de IBS is kivalthatja.

A google-t ne olvasd, mert ott csak a legrosszabb eshetosegeket irjak ☺️

igyal sok gyogyteat meg max kis dieta.

2022. jan. 2. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!