Vettem egy kinder buenot és miután megettem akkor láttam, hogy fél éve levolt járva a szavatossága! Lehet valami bajom? Ráadásul a Sp*r-ba vettem.!
Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 21:54
1/5 anonim válasza:
Ha lett volna valami baja, akkor az íze sem lett volna jó vagy kívülről is látszott volna rajta. Semmi bajod nem lesz, ne csinálj olyanból problémát, ami nem az.
2/5 anonim válasza:
Maximum szalmonella vagy ételmérgezés,de szerintem ha annyira erősen romlott lett volna,azt megérzed rajta.
3/5 anonim válasza:
Azért én visszamennék abba a sparba és megnézném, van-e még ilyen csoki-kövületük. Ha találnék, azonnal beírnék a vásárlók könyvébe.
Láttam már 4 hónapja lejárt epres milkát: apró kukacok voltak a töltelékben. Gondolom, a többi csoki is így "működik". Persze, van aki ínyencfalatnak tartja (lsd.kukacos sajtok), de szerintem a többség nem kér belőle :=)
4/5 anonim válasza:
Pereld be a SPART
mondjuk arról nem tehetnek ha a romlott polcról szoktál szemezgetni :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!