Miért piros az arcom? Ráadásul hámlik is.
Már megszoktam, hogy soha nem tökéletes a bőröm. Ekcémás a kezem, lábam, az arcommal csak télen volt bajom. De most kb 1 hete megint kezd pirosodni, pedig ugyanúgy kenem a krémmel amit kaptam.. Olyan ronda, mintha folyton el lennék pirulva, annyira utálom. Ráadásul nem is sminkelhetek, mert lemosni nem tudnám mivel.. Ha szappan ér az arcomhoz akkor utána kb 1 hétig totál száraz...
Ja és a szemem alatt kicsit duzzadt is, viszket és ott hámlik.
Nem tudom már, mit csináljak vele. Esetleg valaki járt hasonló cipőben?
Együtt érzek veled, mintha én írtam volna ki a kérdést :( Nagyon rossz, én annyira rosszul érzem magam ettől, hogy már nem nézek az emberekre sem, és elfordítom a fejem, nagyon frusztráló. Dove szappannal mosom, mert az még bírja, de a simát, meg az arclemosókat egyáltalán nem. Utána Shea vajjal kenem be, sok jót írnak róla a neten, de nekem olyan látványosan nem segített, max annyit hogy már nem húzódik a bőröm napközben. Utálom a fejem...
26\l
Nekem azért ennyire nem durva, bár nekem már muszáj gyógyszertáros fürdetővel mosni, és kaptam rá arckrémet is (amit gy.tárban kevernek ki...)
Voltál már bőrdokinál 2.?
Nem lehet, hogy egy erős, hideg szembeszéltől (pl. biciklizés) sikerült?
Le lehet mosni, sminklemosó krémmel. Alapozd le egy igen márkás (pl. Vichy) alapozóval, az a huzat ellen megvédi.
Menjél bőrgyógyászhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!