Mitől lehet az, hogy éhes vagyok de ennek ellenére nincs étvágyam?
Figyelt kérdés
Nem érzem magam betegnek és hiába végzek fizikai, szellemi munkát is, már egy hete az ételek szagától is émelyegni kezdek.
Kora tavasszal volt ilyen időszakom, eltartott akkor egy hónapig is.
Más is tapasztalt már hasonlót? Sikerült rájönni, mi okozhatja ezt?
2021. dec. 8. 08:18
1/4 anonim válasza:
Ezt látatlanba nehéz megtippelni, egy vérvétel nem ártana.
Amúgy lehet az is, hogy keveset iszol.
2/4 anonim válasza:
Pont tegnap kezdődött nálam is. El vagyok étel nélkül pedig sokat szoktam enni. Fáradtnak érzem magam de amúgy olyan sokat se tudok aludni. Nem tudom mitől van ez. Most is miközben írok csak azért eszek mert amúgy ilyenkor szoktam.
3/4 anonim válasza:
Anyukam is ugyan igy van vele,föz nagy adagokat de epp h eszik,monta is etvagya van lenne de nem megy...
4/4 anonim válasza:
Dettó így vagyok most én is.. Korog a hasam mint állat, de nincs kedvem enni és a fáradtság érzés is adott nálam. Mintha kilennék égve vagy nem tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!