Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » SOS! 4 órát aludtam. Lehet...

SOS! 4 órát aludtam. Lehet valami bajom?

Figyelt kérdés

Tegnap este 22:30 kor mentem aludni. 2:15 kor felkeltem az éjjel, és azóta nem tudtam aludni. Bevettem neospan fortet, és elkezdtem nehezen lélegezni, pánik rohamot kaptam, reszkedtem. Azóta féltem elaludni, hogy mitől nehezen lélegzetem. Most megyek melóba reggeli műszakom van.

Mit ajánlatok alvásra, hogy jobban tudjak elaludni?

Kérlek segítsetek! Félek.

2021. nov. 29. 04:58
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Ez többször megtörtént vagy csak most egyszer?

Két gyerekes anyukaként pici baba mellett van hogy nekem se jut ki több alvás, de még itt vagyok és semmi bajom. Egy alkalomtól nem lesz semmi bajod, azon kívűl, hogy hullafáradt leszel mire hazaérsz.

De ha ez rendszeres a pánikrohamokkal együtt, azon orvos tud segíteni, lehet kapsz gyógyszert a pánikrohamra.

2021. nov. 29. 05:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 órát.Nagyon álmos vagyok,de élek,
2021. nov. 29. 06:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én se aludtam többet és egész nap dolgom lesz este 7ig. Faradt vagyok, de ez van. 1 alkalomba azért nem szoktak belehalni. De ha rendszeres nálad, akkor mindenképp kezdeni kell vele valamit.
2021. nov. 29. 06:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Én múlt pénteken egyáltalán nem aludtam semmit, szintén szorongás miatt, és ugyanúgy tudtam teljesíteni, csak kissé szar érzés volt, de nem haltam bele.
2021. nov. 29. 06:22
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Én minden pénteken ezt csinálom, sőt utána este még bezárok egy éttermet és csak hajnalban fekszek vissza ujra
2021. nov. 29. 08:05
 6/10 A kérdező kommentje:

Többször megtörtént. Utoljára tavaj nem tudtam aludni. Azóta csak tegnap történt ez.

De bevettem neospan fortet, és úgyse segített.

2021. nov. 29. 08:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Élsz még? Ma hamarabb elfogsz aludni.
2021. nov. 29. 08:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Félek nagyon.
2021. nov. 29. 08:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Te szegény! Mi lenne, ha kisbabád lenne? Hidd el, akkor leszoknál az alvásról, és boldog lennél 4 órányi szundival. Amúgy mi a munkád?
2021. nov. 29. 09:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Tvket gyártunk
2021. nov. 29. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!