Milyen érzés mikor fáj a lelkünk?
Figyelt kérdés
2021. nov. 18. 20:46
1/7 anonim válasza:
Szerintem amikor összevagyunk törve, szomorúak vagyunk
2/7 anonim válasza:
Válaszolok a kérdésedre, amint adsz egy pontos definíciót a lélek fogalmára.
3/7 anonim válasza:
Oéyan mintha ráültek volna a mellkasodra, egy nyomasztó, szorító érzés, ami szinte megfullaszt.
5/7 anonim válasza:
A létező legnagyobb szomorúság, csalódottság, reménytelenség és düh a világon. Én ilyenkor mindig úgy érzem, hogy semminek nincs semmi értelme és jobb lett volna mindenkinek, ha meg sem születtem volna. Volt már, hogy heteken át fel sem keltem az ágyból emiatt az érzés miatt. A lélek fájdalma minden testi fájdalomnál rosszabb. Az igazi lelki szenvedésen sajnos semmi nem segíthet. Annál szörnyűbb dolog nincsen.
7/7 A kérdező kommentje:
#5 tudom milyen.. :(
2021. nov. 19. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!