Miért lehet olyan érzés a torkomban nyelésnél, mintha lenne ott valami?
Figyelt kérdés
Nemrég kiderült, hogy Hasimotom és pajzsmirigy alulműködésem van. Egy ideje sokszor érzem mintha lenne valami a torkomon,, nyelésnél érzek ott valamit. Az lenne a kérdésem ez lehet emiatt? A pajzsmirigy ultrahang nem mutatott ki göböt és semmi kórosat csak a hasimoto és az alulműködés volt látható. Mitől lehet akkor ez az érzés a torokban? 21 éves nő vagyok.2021. aug. 29. 21:01
1/5 anonim válasza:
Gomboc erzes, nyelesi nehezseg pajzsmirigyes tunet, tehat igen, emiatt van.
2/5 anonim válasza:
Ahogy az elso irja. En is Hasimotos vagyok, nalam ez csak idoszakosan megjeleno tunet.
23/L
3/5 anonim válasza:
Detto ugyanez van nálam is.
Akkor ezek szerint orvos.
Neked és nekem is kérdező.
4/5 anonim válasza:
Ezzel a tunettel nem sok mindent fog kezdeni az orvos, majd elmulik szepen magatol egy ido utan, aztan vagy ujra megjelenik vagy nem.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen néha jobb. Nekem is időszakos. Köszönöm szépen a segítséget!:)
2021. aug. 29. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!