Van egy munkatársam, aki nagyon gyakran rosszul lesz, és elájul. Próbáltam vele beszélgetni erről, de azt mondta, ne üssem az orrom a dolgaiba. Engem mégis érdekelne, mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 15:25
2/8 anonim válasza:
Bocsi szóval ha nő akkor valószínüleg terhes lehet h nem akarja h megtudják félti az állását.
3/8 anonim válasza:
Szerintem tedd azt, amit kért tőled, és fogadd el, hogy ez az ő magánügye, és nem veled akarja megosztani. Te sem örülnél, ha valaki mindenáron vájkálni akarna a dolgaidban.
4/8 anonim válasza:
esetleg valamifél pánikbetegség? vagy vérnyomásproblémák
de ezek csak tippek
am sztem se üsd bele az orrod vszinű azért nem modnja mert félti az állását és ha kiderülne ő repülne
5/8 A kérdező kommentje:
Persze nem akarok beleavatkozni, csak kíváncsi vagyok, mi lehet a háttérben, mert ilyet én még nem láttam, hogy valaki egy héten legalább egyszer..
2010. szept. 5. 07:50
6/8 anonim válasza:
Pánikbeteg soha nem ájul el, csak úgy érzi, hogy mindjárt.
7/8 anonim válasza:
Lehet nagyon alacsony vérnyomása.
8/8 anonim válasza:
Én is voltam hasonló helyzetben. Nekem utólag kiderült, hogy kálciumhiányom van. Persze a vérnyomásom is mindig kicsi volt.
Ezt a te kiváncsiságod miatt, de ha lehet ne zargasd szegényt, amúgy is nagyon kellemetlen ez neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!