Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Refluxom van, eléggé irritálja...

Peter700 kérdése:

Refluxom van, eléggé irritálja a torkomat a sav tegnap óta, feljönni alig jön föl valami. Mi az, ami bevált nektek ilyenkor, milyen tea vagy készítmény?

Figyelt kérdés
A reflux miatt tegnap szinte egész nap éreztem, este egy kicsit enyhítette a meleg leves, majd nem. Szoktam inni Salvus vizet, nem használt, és gyógyteákat - kamilla, édeskömény.

2021. nov. 8. 07:57
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Lefekvés előtt 3 órával már SEMMIT ne egyél és csak vizet igyál. Ez alap. Ha nagyon ég a gyomrod, lehet kapni a gyógyszertárban vény nélküli gyógyszereket refluxra, vagy igyál szódabikarbónát, de az sem mindig segít. Figyelni kell, mit és mikor eszel, ez lenne a lényeg.
2021. nov. 8. 08:11
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Lehet reflux teát is kapni.
2021. nov. 8. 08:16
 3/9 A kérdező kommentje:
És este elég későn, 23:50-kor még ettem paprikás csirkét is.
2021. nov. 8. 08:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Oké, ki fogom próbálni
2021. nov. 8. 08:18
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Savanyú káposzta. Naponta egy maréknyi.
2021. nov. 8. 08:47
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
én nagy dózisú fehér akácvirág teát szoktam inni :)
2021. nov. 8. 10:23
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Nekem a mi bevált az a szódabikarbóna. Tünetek esetén kétszer egy kiskanál szódabikarbóna bő vizzel fél óra eltéréssel. 20 forint egy zacskó, tehát nem keres rajta a gyógyszerlobbi sem. Tök természetes, nincs mellékhatás. Mellette viszont tanácsos még a repceméz rendszeres fogyasztása is.
2021. nov. 8. 10:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a káposztát nem szeretem, akácvirág teát fogok venni. Szódabikarbónát még nem fogyasztottam
2021. nov. 8. 10:54
 9/9 anonim ***** válasza:
"20 forint egy zacskó, tehát nem keres rajta a gyógyszerlobbi sem." Gondolom te is valami életiskolájás marha lehetsz, aki a nyolc általánost sem bírta elvégezni ezért minden orvos "mumus". Ha ennyire zavar az orvostudomány, a fejlődés, akkor kérlek ne irkálj ide se, ne használj okostelefont és ne netezz.
2021. nov. 24. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!