Mitől vagyok állandóan fáradt, álmos?
Úgy 2 hónapja kezdődött, aluszékony vagyok,de mégis rosszul alszom,viszont reggel nem bírok felkelni,folyton levertnek,fáradtnak érzem magam.Ha bármit is csinálok hamar elfáradok úgy érzem,hogy semmi erőm nincs,ráadásul gyakran fáj a fejem.Ez mitől lehet?
Még tavasszal csináltam 2napos léböjt kúrát(tovább nem bírtam),és utána egy darabig nagyon fitt voltam,se fejfájás semmi,most meg megint.Ja és tavasszal még a léböjt előtt voltam vérvételen is(nem ez okból,de minden rendben volt),úgyhogy nem valószínű,hogy vashiány,vagy ilyesmi miatt,és a vérnyomásom sem alacsony.
25/N
Nem vagy vékony?
Én is ilyen vagyok ,sajnos.:/ MIndenben elfáradok, és mindig aludni akarok. Én is voltam vérvizsgálaton, de semmit nem mutattak ki.
Velem is ez van de olyankor fogom magam és elmegyek kutyát sétáltatni de általában biciklizni és a mozgás és a friss levegő nagyon feldob :)
Sokkal jobb lesz tőle a közérzetem, sokkal jobban érzem magam után és a kedvem is jobb,fáradt sem vagyok utána.
Nálam ez vált be.
Csak azért kérdeztem, mert nekem valaki mondta ha valakivékony akkor fáradékonyabb..
Akkor nem tudom:/ Én szoktam lenni levegőn, meg a suliba is tesi óra,,,mégis fáradt vagyok.:S
Nem vagy vérszegény? Én is fáradékony voltam, aztán elmentem véradásra, ahol közölték, hogy nem adhatok vért, mert alacsony a hemoglobin szintem... akkor jöttem csak rá, hogy attól vagyok fáradt.
Menj el vérvételre, vagy ha nincs kedved beutalóért rohangálnod, akkor menj te is véradásra, ott rögtön kiderül, ha vérszegény vagy, vagy ha mást mutat ki véred és komoly, akkor meg majd felhívnak, mivel teljesen megvizsgálják a vért. :)
Addig egyél több halat, húst, vagy vegyél vasas pezsgőtablettát. Valamint a magnéziumhiány is okozhat fáradtságot.
Én is a depresszióra tippelek. Történt valami ebben az elmúlt időszakban, ami sok fejtörést okozott, és állandóan azon járt az agyad? Dohányzol? Én gyógyult depressziós vagyok, és szívesen segítek, ha szükségét érzed. Írjál e-mailt, ne süllyedj el.
Ha tudod, másold be az ide írt kérdésedet is, hogy tudjam kiről van szó.
Sanyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!