Mi a teendő ebben a helyzetben?
Mit tudnék tenni akkor, ha a jelenlegi munkahelyem / munkaköröm úgy érzem szépen lassan megfojt érzelmileg (stresszes vagyok, mert nem szeretem csinálni) és fizikailag is (irodai munka), nem szeretem csinálni, de más munkahelyre is ha gondolok úgy érzem még ha el is tudnám látni a feladatomat, az emberek vagy maga a munka miatt ott is befásulnék? Tehát vélhetően hiába váltanék értelme nem lenne.
Sportolni feszültséget levezetni nincs időm, eljárni valami edzésre, karatézni stb. nem tudok mert este már hova menjek, főleg hogy bejárós vagyok, még ha autóval is, ill. nem egyedül járok vele(a közlekedés is egyre jobban frusztrál, mindig valami rossz az autón amivel még lehet menni vele, de bosszantó hol ez hol az, pénz nincs lecserélni, meg maga a forgalom, a sok hülye az utakon).
Én is így voltam, a munkámat nem szeretem,mikor eldöntöttem hogy váltok bejött a covid. Annyira rossz lett végül a helyzet, a folyamatos stressz miatt,hogy depressziós lettem.
Most orvoshoz járok,kaptam gyógyszert és nemsokára kezdődik a pszichoterápia.
Mióta szedem a gyógyszert sokkal könnyebben veszem az akadályokat és már nem látom borúsan a munkámat sem.
Valószínűleg te is már a depresszió egy szintjén vagy,érdemes lenni legalább egy pszichológussal beszélned,mert ez sajnos csak rosszabb lesz...tapasztalat.
Voltam már, semmi értelme, nem tud segíteni úgysem. És még csak plusz frusztráció hogy folyatom ki a pénzt az ujjaim között feleslegesen.
#1 Ja, hát persze, a beletörődés is egy megoldás, gondoljak mindig arra hogy lehetnék munkanélküli is, és hogy most ahhoz képest milyen jó dolgom van... Lehet így is, mindig az eggyel alattam lévőkre gondolni. Csak akkor mi értelme élni, így ez nem élet. Erre nem gondolsz? És ne hidd azt hogy irodai munka = hawaii dizsi...
Helyesbítek akkor már itt csak a gyógyszer segít.
A legutolsó válaszod alapján már igen depis vagy.Remélem a családod figyel rád és elvisz orvoshoz mert te magadtól nem fogsz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!