Tegnap kaptam oltást (covid), a karom nem bírom megemelni úgy fáj…?
Érdemes erre fájdalomcsillapítót bevenni, használ? (Ügyelet nem veszi fel a telefont)
(Oltásfóbiások kíméljenek, már a beadás pillanatában éreztem, hogy nem jó valami, nem az oltóanyagtól van)
"már a beadás pillanatában éreztem, hogy nem jó valami, nem az oltóanyagtól van"
Két dolog miatt lehet.
Vagy már előtte izomlázad volt (megerőltetted magad) vagy a "már oltás pillanatában meglévő fájdalmat" csak beképzelted, és a mostani fájdalom az oltástól van. Ehhez nem kell oltásfóbiásnak lenni, ugyanis nagyon sok oltás mellékhatása az akár ilyen szintű karfájdalom. Pár nap alatt maximum elmúlik.
Mindkét fentebbi esetben érdemes fájdalomcsillapítót bevenni, segíteni fog.
Ha fájt amikor beadták, akkor a nővér bénassága miatt volt.
Én parás vagyok nekem nem fájt, észre sem vettem. Húgom nem félt tőle, neki mégis fájt amikor beadták neki. Nem mindegy, hogy az orvos vagy nővér hogy adja be.
Orvos volt, oltóponton…2 appranax dolon vagyok túl és még mindig lüktet, de legalább félig emelni tudom - kérdés hogy fogok holnap 200 km-t vezetni (ügyelet felvette végre, azt mondta az ápolónő vegyek be fájdalomcsillapítót)
A vicc, hogy most jöttem rá, hogy jobbkezes létemre gyakorlatilag az íráson kívül mindent bal kézzel csinálok alapból 😁
"kérdés hogy fogok holnap 200 km-t vezetni "
Akkor sehogy, kiíratod magad orvossal, ha dolgoznod kell.
Nem én voltam az egyetlen, aki panaszkodott a váróban :(
Amúgy már jobb, de a 200 km kocsikázás nem tett neki jót -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!