Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tegnap kaptam oltást (covid),...

Tegnap kaptam oltást (covid), a karom nem bírom megemelni úgy fáj…?

Figyelt kérdés

Érdemes erre fájdalomcsillapítót bevenni, használ? (Ügyelet nem veszi fel a telefont)

(Oltásfóbiások kíméljenek, már a beadás pillanatában éreztem, hogy nem jó valami, nem az oltóanyagtól van)

2021. okt. 17. 16:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
De az oltóanyagtól van. Nekem is napokig fájt a karom, emelni nem tudtam. Én nem vettem be fájdalomcsillapítót, de ha neked használ, akkor nyugodtan bevehetsz. Ja, és ha esetleg lázas lennél... az is az oltástól van.
2021. okt. 17. 16:37
 2/11 anonim ***** válasza:
67%

"már a beadás pillanatában éreztem, hogy nem jó valami, nem az oltóanyagtól van"

Két dolog miatt lehet.

Vagy már előtte izomlázad volt (megerőltetted magad) vagy a "már oltás pillanatában meglévő fájdalmat" csak beképzelted, és a mostani fájdalom az oltástól van. Ehhez nem kell oltásfóbiásnak lenni, ugyanis nagyon sok oltás mellékhatása az akár ilyen szintű karfájdalom. Pár nap alatt maximum elmúlik.

Mindkét fentebbi esetben érdemes fájdalomcsillapítót bevenni, segíteni fog.

2021. okt. 17. 16:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem beképzeltem, fájt ahogy beadta, semmilyen más oltás nem fájt még.
2021. okt. 17. 17:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha fájt amikor beadták, akkor a nővér bénassága miatt volt.

Én parás vagyok nekem nem fájt, észre sem vettem. Húgom nem félt tőle, neki mégis fájt amikor beadták neki. Nem mindegy, hogy az orvos vagy nővér hogy adja be.

2021. okt. 17. 19:50
 5/11 A kérdező kommentje:

Orvos volt, oltóponton…2 appranax dolon vagyok túl és még mindig lüktet, de legalább félig emelni tudom - kérdés hogy fogok holnap 200 km-t vezetni (ügyelet felvette végre, azt mondta az ápolónő vegyek be fájdalomcsillapítót)

A vicc, hogy most jöttem rá, hogy jobbkezes létemre gyakorlatilag az íráson kívül mindent bal kézzel csinálok alapból 😁

2021. okt. 17. 20:00
 6/11 anonim ***** válasza:

"kérdés hogy fogok holnap 200 km-t vezetni "

Akkor sehogy, kiíratod magad orvossal, ha dolgoznod kell.

2021. okt. 17. 20:03
 7/11 A kérdező kommentje:
Dehogy iratom ki magam, több papírmunka lenne, mint amit kapnék…
2021. okt. 17. 20:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Tudtál vezetni? Hogy van a karod?
2021. okt. 18. 13:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem az oltóanyagtól, hanem az oltástól van. Vagy bénád adták be, vagy nem lazítottad el teljes a vállizmod (pl tartottad a kezed a levegőben).
2021. okt. 18. 22:07
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem én voltam az egyetlen, aki panaszkodott a váróban :(

Amúgy már jobb, de a 200 km kocsikázás nem tett neki jót -

2021. okt. 18. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!