Tegnap oltottak pfizerrel. Mára a karom nagyon faj, és délutánra hoemelkedesem 37,2 , vegtagfajdalmaim és a mellkasom is furán érzem . Mit tegyek ?
Figyelt kérdés
Ez súlyosabb lesz? Kórházba kerülök ? Nagyon felek pánikbeteg is vagyok.2021. ápr. 10. 19:52
3/5 anonim válasza:
Ne stresszeld magad, ez 1-2 nap és ennyi.
4/5 Ypszilon1980 válasza:
Honnan tudjuk, hogy kórházba kerülsz-e? Nekem ennél sokkal súlyosabb tüneteim voltak, szerencsére 4 nap alatt elmúltak.
5/5 anonim válasza:
Pihenj! ki kell feküdni
én aspirint vettem be 4x másnap (4 óránként egyet), este már tudtam aludni és másnapra elmúlt minden :)
tök normális immunválasz, mikor gyerekek voltunk akkor is volt egy oltás, amitől mindenki lázas volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!