Néha félrever a szívem. Mi lehet ez? Többi lent
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nem is tudom kb fél éve ezt már kivizsgáltattam és semmi bajom nem volt....ultrahangoztak ekg-ztek mindent csináltak még vérnyomást is mértek és semmi...de azóta is van néha hogy mozgás közben is, de legtöbbször nyugalmi állapotban dobban egy nagyot a szívem és nem tudom ilyenkor megijedek...ha nincs bajom akkor mi ez? Vagy ez normális hogy néha dobban egy nagyot? Nem energiaitalozok nem cigizek, egészséges vagyok, 11 éve táncolok szóval sportolok is. Meg tudja valaki mondani mi ez?
18 éves fiú vagyok
2021. okt. 4. 20:20
1/6 anonim válasza:
Extrasytole. Teljesen normális jelenség. Téged ráadásul még ki is vizsgáltak, ezért biztosan nem utal problémára.
3/6 A kérdező kommentje:
Nincs magas vérnyomásom teljesen normális sőt még néha alacsony is de az azért van mert sportolok
2021. okt. 5. 07:20
4/6 anonim válasza:
Valóban, egy - egy plusz szívbedobbanás extrasystole. Ha azonban ez minden hónapban előfordul, akkor kellemetlenné válhat. Az extrasystole a szívritmus zavar előszobája, most még fiatal vagy, jól kompenzál a szervezeted, de ahogy előre haladsz az időben, akár rosszabbodhat is az állapota, és akkor a legjobb megműttetni (katéteres szívműtét - egy napos, szinte fájdalmatlan műtét).
5/6 A kérdező kommentje:
Hát ez nem túl megnyugtató
2021. okt. 6. 16:29
6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem rájöttem... valószínűleg az a baj hogy nem iszom eleget és olyankor a szív félre verhet
2021. nov. 2. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!