Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Teljes szaglás és ízérzékelés...

Teljes szaglás és ízérzékelés vesztés esetén hogy hogy negatív a covid teszt?

Figyelt kérdés
3 napig nagyon rosszul voltam, mindenem fájt, felkelni alig tudtam. Be volt dugulva az orrom, kicsi láz stb. Nem vagyok vírus rettegő, igazából fel sem merült bennem hogy lehet covid. Viszont most már 5 napja hogy semmi ízt, illatot, szagot nem érzek. Na mondom de jó túl is vagyok a rettegett víruson, elmentem tesztre. Negatív lett. Azóta sem érzek semmit, de tényleg semmit, ha égne a ház csak a füstből tudnám....
2021. szept. 20. 19:28
1 2
 11/11 Barbell Deadlift ***** válasza:
0%

Tudom, hogy régi kérdés, de könyörgöm, miért játszátok a hülyét?

Teljesen más, amikor valakinek be van dugulva az orra, és egyáltalán nem érez semmit, vagy tompán.

És megint más, amikor covidosként, orrdugulás nélkül fantom szagokat érzel, meg olyan aromákat, amiket előtte soha az életedben, meg teljesen megváltozik az ízérzékeléses, és még hetekkel a betegség lefolyása után is fennáll ez az állapot.

2023. aug. 26. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!