Pozítiv lehet a koronavírus tesztem?
Figyelt kérdés
Péntek este belázasodtam, és fájt a torkom, száraz köhögésem is van meg náthás vagyok. Ma felhívtam a háziorvosomat és PCR tesztre kell mennem holnap.
Már nem vagyok lázas, csak köhögök és folyik az orrom.
Ha pozítív lesz, akkor karanténba kerül az aki velem lakik plusz a kollegáim is?
2021. szept. 20. 15:03
1/3 anonim válasza:
Jól értem, hogy azt kérdezed, hogy lehet-e pozitív a covd teszted? Mivel a Földön mind a 7,8 milliárd élő embernek lehet pozitív a covid tesztje, így neked is.
Ha pozitív leszel, akkor karanténba kerülsz. A kollégáid és a lakótársaid csak akkor, ha nincsenek beoltva. Ha oltottak, akkor nem.
2/3 Ypszilon1980 válasza:
1-es jól írja, de az a helyzet, hogy ez munkáltató függő is, hogy ha kontakt valaki, hiába van beoltva, attól még elkaphatja és tovább is adhatja, szóval van ahol erre tekintettel nem mehet kolléga sem, aki veled kapcsolatba került, vagy legalábbis negatív teszt nélkül nem.
3/3 anonim válasza:
Sima influenza is lehet. Testvéremnek is ugyanezek a tünetei voltak, és negatív eredményt kapott! Ne parazz, ősz van, megfázás is lehet. Nem csak korona van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!