Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hányingerem lett, mivel...

Peter700 kérdése:

Hányingerem lett, mivel tudnám enyhíteni?

Figyelt kérdés
21:30-kor ettem húslevest, amiben a hús kiváltotta ezt az érzést a torkomban. Ittam vizet, ettem kekszet 22-kor, majd most egy kis banánt. Most próbálok sok folyadékot, teát inni, hátha az enyhíti ezt az érzést. Mit tudnátok ajánlani?

2021. szept. 2. 23:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
B6ot vegyél be, plusz fordulj a bal oldaladra. Akkor úgy helyezkedik a gyomrod, hogy kevésbé irritálódik a gyomorszájad, hamarabb elmúlik a hányinger.
2021. szept. 2. 23:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kóla nekem szokott segíteni.
2021. szept. 2. 23:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Magne B6-ot nem találtam kólánk pedig nincs de köszönöm
2021. szept. 2. 23:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg, ha a kóla nem jó, akkor gyömbér tea nekem be szokott válni. Csak vigyázz, mert könnyen túl erősre lehet főzni. De először mindig a kólához fordulok én is.
2021. szept. 2. 23:34
 5/7 anonim ***** válasza:
9%
Minek eszel este húslevest egyáltalán? Agysebész
2021. szept. 2. 23:40
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
Akkor az oldalra fordulás maradt csak. Vagy ha nagyon gyötör a hányinger és jobban esne hányni, akkor a legvégső esetben meghányatod magad hogy megkönnyebbülj. Én terhesen csináltam ilyet, szégyen nem szégyen, borzasztó rosszul voltam, éreztem hogy jobban esne hányni de egy istennek se tudtam hát inkább lenyomtam az ujjam és utánna sokkal jobb lett.
2021. szept. 2. 23:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ittam még vizet és gyorsan enyhült
2021. szept. 5. 09:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!