Szekrekedes utan hasmenes, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Az utobbi hetekben nagyon ritkan volt szekletem, akkor is nagyon keves es kemeny, illetve volt hogy egy egesz hetig nem is volt semmi, nagyon fajt is a hasam, hanyingerem volt, majd multhet szombat este 8-9 kozott bevettem 2 szem Dulcolax hashajtot, ami kovetkezo nap delelott hatott. Nem ment kulonosebben a hasam, szerencsere tudtam szekelni. Azonban azota minden reggel hig a szekletem, gyakran puffadok, faj is a hasam, illetve most is hasmenesem van, nem hig szeklet, hanem konkretan vizszeru. Mitol lehet ez? A hashajto okozhatja? Egyebkent azota nagyon figyelek a taplalkozasra es sok rostot is viszek be a szervezetembe.2021. aug. 24. 20:31
2/2 anonim válasza:
Sok rost az jó + sok folyadékot igyál ( napi 2-3 liter)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!