Mitől lehet hetek óta tartó étvágytalanságom?
Figyelt kérdés
Több hete semmit nem kívánok, a kedvenc ételeimtől rosszul vagyok, napközben 1-2 banánt vagy turmixot szoktam inni hogy ne ájuljak el munkában.
Az éhség fizikai részét érzem , de ha megpróbálok enni, egyből hányingerem lesz. A héten szeretnék majd orvoshoz menni , azért írtam ki ezt a kérdést, hátha valami ötlet hogy mitől lehet ez?
2021. aug. 24. 17:27
1/2 anonim válasza:
Szerintem van étvágygerjesztő a gyógyszertárban vegyél.
2/2 anonim válasza:
Nem tudom. De rám meg már harmadjára jön rám evés után olyan erős hasfájás hogy az szörnyű. Fekve jobb és sokat szellentek akkor javul. Nem tudom mi van velem de aggódom. A gyomorszájam fáj olyankor :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!