Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Férges vagyok, de nincs...

Férges vagyok, de nincs orvos. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Pár napja van nálam egy kiscica és kiderült hogy férges. Elvittük állatorvoshoz és meg is kapta a gyógyszert de ma mikor wc-ztem láttam ilyen kicsi fehér dolgokat a székletemben. Kicsit viszketek is, szóval elég valószínű hogy azok férgek voltak. De orvos és gyógyszertár csak hétfőn lesz, ráadásul a szüleim sincsenek itthon. Tehetek valamit vagy csak szenvedjek amíg nem kapok egy féreghajtót? És ha ennék mellette fokhagymát, és reszelt répát az segítene még?

2021. aug. 14. 19:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
27%
Fokhagymát jó sokat egyél. Én megpróbálnék a patikában Vermoxot kérni úgy, hogy utólag hozod a recept.
2021. aug. 14. 19:33
 2/19 anonim ***** válasza:
69%

A macska férgei nem mennek át az emberre ilyen hamar.

Az embernek általában cérnagilisztája van, az állatnak olyan nincs.

2021. aug. 14. 19:39
 3/19 anonim ***** válasza:
39%
Nem vagy férges! A székletedben megemésztetlen ételmaradék volt. Pár nap alatt nem tud olyan fertőzés kialakulni, amit észrevehetnél, még akkor sem, ha saját nyelvvel tisztítottad a macskát.
2021. aug. 14. 19:43
 4/19 anonim ***** válasza:
35%
akkor legközelebb nézd már meg jobban és ne találomra szedj be gyógyszert, kitalált problémára.
2021. aug. 14. 19:49
 5/19 A kérdező kommentje:
Én nem értek hozzá, de pont úgy néztek ki mint a meggyben a kukac, csak kisebbek. A kókusz reszelékhez tudnám hasonlítani. És az egyik mintha mozgott volna...És hát viszketek is néha. Akkor most mi ez?
2021. aug. 14. 20:15
 6/19 anonim ***** válasza:
Cérnagiliszta. De nem a macskától lett.
2021. aug. 14. 20:51
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
Ügyeletes orvos! Vigyèl szèkletmintàt egy lezàrt befôttesûvegben!
2021. aug. 14. 21:06
 8/19 anonim ***** válasza:
52%
7-es Te normális vagy? Jó hogy mentőt nem hívatsz vele. Semmiféle sürgős problémája nincs, ráérne hónapok múlva kezelni, ha lenne.
2021. aug. 14. 21:20
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Azért van az ügyeletes orvos, hogy holnap el tudjon hozzá battyogni. Felesleges végigfertőznie az egész családot.
2021. aug. 14. 21:36
 10/19 anonim ***** válasza:

ma 21:36

Már megtette.

Mielőtt észrevette a kifejlett férgeket, már ürült belőle pete bőven.

2021. aug. 14. 21:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!