Lehet,hogy csak bekepzelem,hogy fájnak pl az ízületeim,mert annyira félek egy betegségtől,aminek a tünetei között izomfájdalom is szerepel? Már feltettem ezt a kérdést más altemakorbe is, ezért kérem, ne jelentsétek.
Ha ízület, izom, csont egyaránt fák, akkor igen, csak beképzeled. Bár csak laikus vagyok, de nem tudok olyan betegségről (ettől persze lehet), ami az összesnek az egyidejű fájdalmával járna.
Van más tünet is?
Melyik ez a betegség egyébként?
4: inkább nem mondom,mi ez, mert már teljesen ezzel foglalkozok és olyan szinten vagyok már, hogy teljesen kikeszitem magamat emiatt... Én nem is olvasok többet már semmirôl,mert kicsinalom magamat.
Ízület, izom,csont nem tudnak egyszerre fájni ? Nem egyidejűleg, hanem hol ez,hol az. Inak a combomban, aztán vádli, térdem szúr, a lábfejemben a csont, ma pl egész nap érzem, ezen porgok. Majd félek a többi tüntettol is. De ezt nem szabad csinálnom,mert ez lassan őrület ...:(
Amúgy azt tudod, hogyan alakul ki a fájdalom?
Mindent az agy irányít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!