Mi lehet ez és milyen orvoshoz fordulhatnék?
A helyzet az, hogy kb 1-1,5 hónapja az a gondom, hogy napi szinten fáj mindenem. Állandóan olyan, mintha brutális izomlázam lenne, leginkább a végtagjaimban illetve a hátam/derekam fáj még, meg a fejem is szokott, de az nem minden nap. Ez az izomfájdalom vagy egyszerre jelentkezik minden testrészemben, vagy van olyan nap, hogy csak a lábaim fájnak, de valami minden nap fáj.
Egyébként mindent ugyanúgy csinálok, mint azelőtt - ugyanúgy és ugyanannyit sportolok, ugyanabban az ágyban alszom (tehát nem hiszem, hogy elfekszem magam) stb. Nem tudom mihez kötni a dolog kezdetét sem
Eddig elvoltam vele, de ma konkrétan annyira fájnak a lábaim és a hátam, hogy a járás is nehezemre esik.
Volt esetleg valakinek már hasonló? Érdemes egyáltalán orvoshoz fordulni ilyennel?
Előre is köszi
23 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!