Szerintetek mitől szúrhat a szívem?
Figyelt kérdés
Tudom tudom, menjek el orvoshoz, tavaly voltam ilyen általános kicizsgáláson, labor, ekg stb minden rendben volt, azonban most két hete néhány másodperces szívszúrásom van. Nem is nagyon hallottam még ilyenről, újra megyek vele dokihoz, de mi lehet ez? Nem terhelésre történik, nem is dohanyzom , egészséges életet élek. Mindenhol ahol olvastam ott több perces szúrásokról írnak, de mivan ha nekem pár mp? Aggodnom kéne, vagy lehet ez csak pszichés?2021. júl. 29. 19:46
1/4 anonim válasza:
Érdemes egy szív ultrahangra elmenni, sokkal több mindent mutat mint az EKG. Valamint érdemes olajos magvakat rendszeresen enni mert sok hasznos cucc van bennük.
2/4 anonim válasza:
Inkább pszichés.
Márcsak azért is, mert a szívben nincsenek érző idegvégződések, ezért nem tud szúrni.
3/4 anonim válasza:
talán szívizomgyulladás, billentyűhiba sok oka lehet! Irány a háziorvos és majd elküld belgyógyászatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!