Milyen szavakkal jellemeznéd az általános közérzetedet?
Unott, fáradt, figyelő
Néha életképtelen
Kedves 1-es válaszoló!
Vigasztalódj, majd lesz jobb periódusa az életednek! (Én is csak a 30-as, 40-es éveimben kezdtem jobban kibontakozni, "megérni" a nehézségek kezelésére...)
Ui: biztosan nagyon fiatal vagy még, előtted az ÉLET! :)
Én most viszonylag elégedetten. Elkezdtek haladni a dolgaim végre - úgy-ahogy - és most már azon sem fogok búsulni, ha sosem jön össze semmiféle párkapcsolat.
Éppen most beszélgettem egy ismerősömmel (61 éves férfi.) Megcsalta a második felesége és nem jön vissza hozzá - férjhez megy az ősszel máshoz. Nála mindenképpen jobb a helyzetem. Minden viszonyítás kérdése.
Teljesen össze van törve ez az ismerősöm - kérte többször, hogy hívjam csak nyugodtan az ügyes-bajos dolgaimmal (semmiképpen nem akar semmilyen párkapcsolatot senkivel, ezt már többször leszögezte.) Nekem segít egy elég nehéz helyzetben. Vele BIZTONSÁGBAN érzem magam.
Ja, közben jött még egy válasz.
Én csak biztatni tudlak kedves 4-es válaszoló VAN REMÉNY! (Én is most kezdem látni a végét ennek a munkakeresési procedúrának.)
Mindenféle rossz érzést le kellett vetkőznöm (félénkség, önbizalomhiány) és muszáj volt optimizmust erőltetni magamra.
Ui: ha gondolod, adhatok tippeket, hogyan sikerüljön minél jobban a bemutatkozásod és LEHETŐLEG felvegyenek hosszabb távra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!