Első trimeszteri fejfájas kezelése?
Lassan 1 hete kisebb nagyobb megszakításokkal kegyetlenül fáj a fejem.. 8 hetes terhes vagyok, mindentől hányingerem van bármit eszem vagy bárminek érzem meg a szagát, inni próbálok minél többet. A pihenés nem nagyon megoldható, mert van egy 10 hós lányom, aki elég jól kezelhető, de pihenni azért nem mindig sikerül tőle/vele.
Valakinek van bármilyen ötlete, hogyan lehetne elmúlasztani?
A hányinger, hányás, szagundor ellen nincs mit tenni, általában a 12.het körül el fog múlni. Esetleg gyömbéres vizet kipróbálhatod, siman felkarikáztam, be a vízbe és azt ittam, valamennyire segített.
A fejfájás szerintem komolyabb, győződj meg róla hogy eleget iszol, valamit egyél, mindegy mit, egy két keksz is elég, de legyen benned valami, mert attól is fájhat a fejed.
De egyébként ettől a borzasztó melegtől is fájhat. Ha nagyon nem bírod, algopyrin, vagy kérdezd meg a dokid/házidokit hogy mit vehetsz be.
Köszönöm a választ!
Szerintem rá is jöttem mitől van, mert a kérdésem feltétele előtt érkeztünk meg Édesapámékhoz, ahol van klíma.. most múlt el napok óta először kb. 3 perce a fejfájásom. Szóval ez a meleg lesz! Szuper, mert ezzel akkor otthon nem fogok tudni mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!