Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Állandó fejfájás! Mi lehet az...

Állandó fejfájás! Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Mostanában rengeteget fáj a fejem, van amikor már úgy kelek fel. Borzalmasan unalmas már. Elég alacsony a fájdalomküszöböm, így lehet, hogy én reagálom túl, de tényleg fáj. Nagyon félek, hogy agydaganat vagy hasonló dolog van a háttérben... Pánikbeteg vagyok, Frontint szedek alkalmanként, illetve savra Esomeprazolt és fogamzásgátlót. Régóta fejfájós vagyok, de azt vettem észre minden időjárásváltozásnál, stresszhelyzetnél borzalmas. Néha semmi gyógyszer nem segít, néha a Quarelin segít (koffeint nem fogyasztok, mert az fokozza a pánikrohamaim kialakulásának esélyét, de ebben a gyógyszerben segít mégis, mert még a Flektor sem vette ki..) Csomószor rohangáltam ügyeletre mert csak Nospa+Algopiryn injekció mulasztotta el. Nem erős fájás, inkább lüktető, mozgásra fokozódó, néha tompa, és mindig másik oldalon fáj, néha mindkét halántékomnál érzem. Dohányzom. Aluszékony vagyok, de azt betudom a Frontin mellékhatásának. Néha túl sokat, máskor túl keveset alszom, mindkettő helyzetben fejfájással ébredek. Enni eszek, inni iszok, bár lehet nem eleget. Egyik szemem gyengébb, de elvileg nem igényel még szemüveget. Félek, mi bajom lehet? Másnak is fáj a feje gyakran? Fiatal lány vagyok, és nagyon félek, hogy valami komoly baj van... Kérek majd beutalót a dokitól, de nem egyből fogok rákerülni az tuti (ha kapok egyáltalán, mert gyakran nem vesznek komolyan, mindent a pánikomra fognak...) Ugye nem lehet nagy baj?

2021. júl. 25. 12:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
74%
Ha dugult az orrod, akkor lehet arcüreged gyulladt, ettől bizony fájhat a fejed.
2021. júl. 25. 13:25
 12/12 anonim ***** válasza:
próbálj meg minden nap minimum 3 liter vizet meginni, egyenletesen elosztva. Nálam rengetegszer van, hogy el felejtek inni és csodálkozom, hogy mi a fszért fáj már megint. Könnyebb megelőzni, mint kijönni belőle.
2021. júl. 25. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!