Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Érzitek azt hogy csak az...

Érzitek azt hogy csak az öngyilkosság segít rajtatok annyira rossz az életetek?

Figyelt kérdés

Én így érzem. Majd egy év után találtam egy gyorsétteremben állást de elég tré a fizu. Sok számlámmal elvagyok maradva.

Hitelemet is felfogják mondani. ( Mert apukám temetésére vettem fel hitelt, amit a hagyatékból tesvéreim nem fizettek ki, mert akkor kinulláztuk volna belőle a hitelt )

Nem találok pénzügyi közvetítőként semmit. Visszautasítanak h " nem megfelelő számukra" pedig 3 éves szakmai tapasztaltom van.

Arra gondoltam h lehet felhívják a régi munkahelyem h tényleg ott dolgoztam-e és azt mondják h rossz munkaerő vagyok azért utasítanak el.

Fizikai munkát nem végezhetnék, mert gyulladás van a derekamban és a csuklóm is bedagad egy idő után ( régi munkahelyi baleset + ízület és porclekopás)

Úgy érzem csak az segítene ha meghalnék. Családomat úgy se érdeklem, párom sincs, barátaim se.

Nem hiányoznék senkinek sem.

2021. júl. 23. 10:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tudom hogy szar, de ez még nem ok az öngyilkosságra. Ha visszautasítanak, akkor el kéne gondolkodni rajta mi az ok, és változtatni.
2021. júl. 23. 11:05
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem válogatok, mint említettem fizikai munkát nem végezhetnék de mégis azt csinálom, mert nincs más és innen legalább vissza szóltak. Ha válogatnék akkor nem is dolgoznék itt.
2021. júl. 23. 11:05
 13/16 A kérdező kommentje:

Gondolkozom, miért de nem tudom.

Önéletrajzal nincs probléma.

Ha valahova behívnak interjúra akkor azt mondom amit hallani akarnak.

Ha interjúra megyek akkor már azon a héten kaját se veszek, mert így tudok spórolni.

2021. júl. 23. 11:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Én arra bíztatlak, hogy menj be valamelyik egyházhoz, mondd el ezt, amit nekünk. Kérd a segítségüket (persze csak akkor, ha valóban el tudod fogadni magát a vallást is).
2021. júl. 25. 20:32
 15/16 A kérdező kommentje:

Római katolikus vagyok, templomon már gondolkoztam.

De olyan sok rosszat tettem, hogy nem tudom ott-e a helyem.

( Sokat voltam/ vagyok irigy, rosszindulatú is)

2021. júl. 26. 00:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezt is nyugodtan bevallhatod nekik, meggyónod a bűneidet is. Kérd a segítségüket, hogy meg tudj változni. A lényeg, hogy lássák rajtad, hogy valóban törekszel. Nyilván Neked meg egy nagy szellemi út lesz, de innen szép a győzelem!!!
2021. júl. 26. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!