Pro kontra érvekre melltartóra?
25 éves vagyok
Tudni kell,hogy én max akkor veszem fel ha orvoshoz megyek.
Szép formás cicim van, eszem ágában sincs melltartót hordani,mert én így szeretem ha nincs,feleslegesnek érzem,semmilyen előnyét nem látom ha rajtam van,ráadásul kényelmetlen is.
Bimbótapaszt azért rakok fel.
A munkahelyen már megszoltak ezért,hogy illene melltartóban járni,nagyon csúnya ferde szemmel néznek rám.
Kérdeztem mégis miért, ha a bimbó nem beckesedik ki ha leragasztottam, ennyi erővel a másikra is szóljanak rá,mert neki meg szőrös a lába és borotválja le,vagy a harmadikra azért mert rózsaszín kék a feje
Negyedikre azért mert tetoválása van
Csak néztek... Nem értették a példámat
Őszintén miért kéne melltartót hordani
Ne foglalkozz senkivel!
Ez a Te tested,azt csinálsz amit akarsz vele.
Én ha fiatalként észnél lettem volna, soha de soha nem vettem volna fel melltartót.
Irigyek a formás cickódra. Ne vedd magadra. Igazítsd meg a koronát a fejeden, és vonulj tovább méltósággal melltartó nélkül. Egyébként mekkora melled van?
L
Pro? Ha nagy melled van tartja, de ennyi, és sportoláskor a kis mellre is jó (nekem 75A, de futáskor top nélkül fáj)
Csak konktra érveim vannak, és igyekszem olyan felsőket választani, ami alá nem kell melltartó.
Más véleménye meg nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!