Nagyon megijedtem, mi lehet ez?
A mai nap egyszer csak azt éreztem, hogy nagyon szellentenem kell, így azt is tettem, de akkor már tudtam, hogy ez nem sima szellentés volt. Siettem a wc-re, és igen, hasmenés, amiből került a bugyiba is.. Nagyon durva, teljesen vizes, folyékony hasmenés. Utána volt még egyszer egy ugyanilyen hasmenés, akkor eljutottam a wc-ig. De órákkal később észrevettem, hogy megint "folyékonyan" jött valamikor a szellentés, bár nem annyira, mint korábban, de egy kis nyomot hagyott. Mi lehet ez? Problémám lenne a széklettartással, vagy "csak" a hasmenés miatt lehet?
L
Nem!
Annyi volt, hogy napok óta alig ettem (egyéb problémák miatt), és most ebédre egy Burger King-es Chicken Fondue burgert ettem és sült krumplit. Lehet, hogy ez nem tetszett a gyomromnak.
Szia!
Ez csak sima hasmenès lesz.Èn jelen esetben mèg nem agódnèk a záróizom (szèklettartás) miatt.
A híg szèklet gyulladásra utal.
Köszönöm, egy kicsit megnyugodtam.
Remélem nem fog megismétlődni. ://
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!