Mi lehet ez?El fog múlni?Mit tehetnék ellene? 21/l
Figyelt kérdés
A nyakam bal oldalt fáj.Főleg felül, ha balra fordítom a fejem. Olyasmi, mintha kicsit feszülne az egész nyakam, vagy nem tudom, olyan fura kicsit. Nehéha az egész nyakam fáj egy kis ideig.Kitapogattam, egyenlőre nem találtam benne semmi furát. Lázam nincs. Mandulám sincs. Nyelni tudok, levegőt kapok. Kb 2 hete van ez. Nem dohányzom. Lehet attól, hogy keveset iszom?Bár annyira talán nem iszom keveset. Jó lenne, ha gyorsan elmúlna, mert csütörtökön nyaralni mennék.2021. júl. 12. 10:55
A kérdező szavazást indított:
Komoly baj
Nem olyan komoly, jól kezelhető
5 szavazat
2/5 anonim válasza:
Ha ez, több napos, hetes, akkor nagyon gyorsan menj orvoshoz!
3/5 anonim válasza:
Ha a nyakadban érzed ezt és a leírtak alapján, nekem elsőre izomfájdalom jut az eszembe.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Nem aludtam el, mert ha csak elaludtam volna, akkor már elmúlt volna. Réggebben elaludtam és 1-2 nap alatt elmúlt. Esetleg magas vérnyomástól lehet? Ez most kicsit undi lesz, bocsi de attol is lehet, hogy lefolyt a garatomba a takony, mert nem fújtam ki az orrom? A takony meg a nyakamba letapadt?
2021. júl. 12. 11:17
5/5 anonim válasza:
Ez izuleti dolog lesz lehet meghúztad a nyakad es az 1 2 nap alatt nem múlik el. Ne parázz rá. Esetleg nézesd meg dokival aki jó esetben egy rtg-re küld vagy ultrahang. Vagy Orr Ful gegeszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!