Front van? Ti is szédültök?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy szédülős típus, de kb fél órája eléggé szédelgek. Akkor szokott ez lenni, ha kemény front van kialakulóban. Ti hogy vagytok?2021. júl. 12. 09:50
1/5 anonim válasza:
Pedig most nincs a közelünkben front: [link]
2/5 anonim válasza:
Én úgy keltem reggel, hogy faj a fejem es szédülök.
3/5 anonim válasza:
Nincs front, mert nem fáj a térdem. xdd Pedig csak 20 éves vagyok, de az egyik térdem átesett pár dolgon, és mindig annyira fáj 1 napig, amikor front van, hogy alig tudok járni vele.
Nem lehet, hogy leesett a vércukrod, nem ettél ma még eleget, vagy fáradt vagy stb?
4/5 anonim válasza:
"Fronthatás nincs. Tovább folytatódik a záporokkal, zivatarokkal tarkított meleg, fülledt idő. Ebben az időjárási helyzetben főleg légzési nehézségek, szédülés, fejfájás, levertség a leggyakrabban előforduló tünet. "
5/5 anonim válasza:
A nagy melegtől lehet. Igyál sok folyadékot lehetőleg vízet s sok lédús gyümit szedj vitaminokat. Ilyenkor nagy melegben az izotóniás italok is jót tesznek. Ne kávézz s ne cigizz ha esetleg🤨másnak is szól mert emeli a vérnyomast plane most. Ha szédelegsz hideg vizes türcsit tegyél a tarkódra homlokodra s napi 2-3 liter víz. Ez megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!