Gyógyszer mellékhatás egy hét után is jelentkezhet?
Egy hete szedtem egy gyógyszert, és olyan székrekedésem van pár napja, hogy nagyon nehezen jön ki a széklet.
Illetve a gyógyszer szedése után kezdtem el puffadni.
Létezik, hogy egy hete szedem a gyógyszert, és akkor jön ki egy mellékhatás?
#11: Amikor a vizet írtam, még nem hangzott el, milyen gyógyszer.
Egyébként miért ne szabadna, ha alapból a súlyom miatt 3,6 liter a napi szükségletem? Ilyen melegben 4-5 liter simán. És ennyitől leírtam, milyen szintű székrekedésem volt (puffadással és gáz se jött ki, semmi).
#14: Persze, ami testsúlyfüggő is. Alaphelyzetben az ideális vízfogyasztás 10 testsúly kilogrammonként 3 dl. Ez a szükséglet nagy melegben, illetve fizikai terhelés hatására 40-50%-kal nő. Ezzel nálam már 5-5,4-re jön ki.
Az ajánlott max érték, hogy ne boruljon az ionháztartás, óránként 0,8-1 liter. Ha csak az alsó értéket veszed, és csak 12 órára, már az is több, mint kilenc litert tesz lehetővé naponta. Annyi, hogy egyenletesen kell bevinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!