Ha az 5. Szem után nem jelentkezett mellekhatas akkor nem vagyok allergiás a gyógyszerre?
Ha sokáig szeded, akkor esetleg kijöhetnek még kiütések, nekem egyszer ilyen 5-6 nap szedés után jöttek ki antibiotikumtól (nem a dalacin volt), és onnantól allergiásnak számítottam rá hivatalosan. Ott be kellett fejeznem a szedését, de más bajom nem lett tőle.
Hányni ha hánytam antibiotikumtól, az mindjárt a szedés elején volt, és az is csak akkor, amikor túl nagy adagot írt föl az orvos. Szóval ilyesmitől nem kell tartanod. Ez amúgy sem allergiás reakció, szóval ha eddig bírta a gyomrod, akkor valószínűleg nem lesz probléma a kúra során. A probiotikumot ugye nem egyszerre veszed be vele? Mert pár óra (ha lehet legalább 4 óra) távolságban célszerű. Ennyi idő alatt ürül ki a gyomorból, és így nem zavarja be a probiotikum hatását az antibiotikum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!