Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Egész nap fáradt vagyok, miért?

Egész nap fáradt vagyok, miért?

Figyelt kérdés
5 napja kezdődött ez hogy egész nap fáradt vagyok akármennyit alszom, de már szabályosan rosszul vagyok a fáradtságtol. Nincs semmi bajom (gondoltam megfázás) de semmi más csak ez, és egyszerűen nem tudok semmit sem csinálni pedig időben lefekszem és annyit alszok amennyit mindíg is, nem tudom mi történhetett?!

2021. máj. 31. 08:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire voltál stresszes az elmúlt időszakban? Vasszinted jó? Mit csinálsz napi szinten?
2021. máj. 31. 08:08
 2/7 petraa07 ***** válasza:
100%
Előfordulhat h vitaminhiány ahogy előttem is írták lehet kéne nézni labort. Teljes vérképet D és Vas szintet is. Súlyos D vitamin hiánynál ez a legfőbb tünet általában. Én először ezt tenném.
2021. máj. 31. 08:14
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
Gondolom covid. Az egyik tünete az ólmos fáradság, és van akinél ennyiben ki is merül.
2021. máj. 31. 08:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Vashiány szerintem is
2021. máj. 31. 08:52
 5/7 Senior Séf ***** válasza:
100%
A tested energiaközpontja a mellékvese. A krónikus fáradtság oka ott keresendő. Általában az áteresztő bél szindróma miatt lesz érintett a mellékvese. Magyarul: autoimmun folyamat.
2021. máj. 31. 09:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Ném rég voltam covidos szóval szerintem az nem, vérvételen bk 1 éve voltam, és tökéletes. Viszont nagyon sokat idegeskedtem az elmúlt 1 hónapban még így is hogy xanaxot szedek (már hosszabb ideje)
2021. máj. 31. 12:12
 7/7 petraa07 ***** válasza:
Akkor stressz és kimerültség. Főleg ha xanaxot is szed.
2021. jún. 1. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!