Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Meddig bírnátok cigifüstös...

Meddig bírnátok cigifüstös környezetben a munkahelyen?

Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 09:27
 1/8 anonim ***** válasza:
én nem cigizek, nem is szeretem, de a környezetem cigizik és a munkahelyen is. én bírom. van,hogy megvagyok fázva, és nehezebb elviselni, de nem vészes. ha nagyon rossz, akkor kérd meg a munkatársaidat, hoy máshol cigizzenek, vagy olyankor te menj ki vagy szellőztess egész nap
2010. aug. 24. 09:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Semeddig, azt sem bírom, ha valaki az irodában visszajön cigizés után, amit utólag kilehel, attól is hányingerem van. :(
2010. aug. 24. 09:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Én iskolás vagyok, és csak megemlítem, hogy van dohányzó, de onnan hiába van bezárva az ajtó nagyon jön a cigifüst! Van hogy már a földszinten is érződik. Ez milyen példa? és így tanítják hogy nem szabad cigizni...

De sajnos ezt el kell viselni.

2010. aug. 24. 09:41
 4/8 anonim ***** válasza:
És a tanárok cigiznek. Én sosem cigiztem és nem is fogok!
2010. aug. 24. 09:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Semeddig!!! Én is rosszul vagyok, ha a kollegám visszajön cigifüstbe burkolózva.... hát még ha egész nap ott szívná...!
2010. aug. 24. 09:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Én dohányzom, de kisebb zárt helyen nem bírom. Szóval irodában szerintem 5 perc után mennék ki.

Mi itt is kimegyünk az udvarra cigizni, nem használjuk a zárt dohányzót.

2010. aug. 24. 09:49
 7/8 anonim válasza:
Ha kimegyünk uncsimékhoz azt kell szívni mindig,szóval én jó sokáig bírnám ezek szerint.De ki tudja.
2010. aug. 31. 10:26
 8/8 anonim válasza:
max. 5 perc.
2010. szept. 3. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!