Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Elmenjek ezzel orvoshoz? (a...

Elmenjek ezzel orvoshoz? (a szívemmel lehet valami)

Figyelt kérdés

Egy pár napja elég erősen fáj a szívem (szúr) néha, ezzel azért elmennék orvoshoz, de van ötletem hogy mitől lehet:

- keveset mozgok

- sokat idegeskedek

- nem alszok rendesen, reggel 6-kor szoktam lefeküdni és délután kelek

- nem is eszek rendesen, nem tudok mindig enni amikor kellene

Gondolom az ilyen életmód miatt van, de azért nem mentem eddig orvoshoz, mert ha sportoltam akkor utána pár napra elmúlt és jól voltam, de vissza szokott jönni. Ha nem gondolok rá, akkor is elmúlik, csak sajnos sokszor eszembe jut. A vérnyomásom is normális, csak a pulzusom szokott sok lenni. Volt már olyan, hogy "beképzeltem" magamnak egy betegséget, azért nem vagyok biztos ebben... Régen is előjött egyszer, de akkor visszaszoktam a normális életmódra, és elmúlt. Azt tervezem most is, de idegesít hogy lehet hogy nagyobb bajom van.

2010. aug. 23. 20:12
 1/2 Replicator válasza:
Szúró jellegű szívtáji fájdalom oka ritkán szívbetegség, különösen, ha aktív tevékenység mellett nem jelentkezik. Inkább pszichés ok valószínű, valóban, de ez az egészségügyi probléma sem különbözik a többitől abban, hogy távgyógyítással korrekt ember nem kísérletezik. Ha életmódváltással a panaszok tartósan megszűnnek, nincs szükség orvosra, de ellenkező esetben igen (személyesen).
2010. aug. 23. 20:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem is pszichés. Én tavaly voltam így érettségi idején. Azelőtt is volt problémám és még az érettségi is rátett egy lapáttal. Nem akartam elmenni orvoshoz, de amikor egy erős nyomást éreztem ott szóltam szüleimnek, hogy most már menjünk el. A házi orvos is azt mondta, hogy biztos csak a stressz, de azért elküldött egy pár helyre.

Amúgy ne beszéld be magadnak. Nekem ez az egész tavalyi nyaramat tönkrvágta. Csak azt figyeltem, hogy mi van a szívemmel (még este is), így csak fél órákat aludtam.

Szerencsére ma már (lekopogom) nincs ilyen problémám =).

2010. aug. 23. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!