Mit tegyek fáradtság ellen?
Három hónapig munkanélküli voltam, előtte folyamatosan dolgoztam. Most két hónapja dolgozom újra. Sima nyolc órás munkaidő, egy műszak, hétfőtől péntekig. Bejárás napi 1+1 óra. Jellegét tekintve, fizikai és szellemi is, nem lehet egyértelműen meghatározni. Nem álmaim munkája, de legalább van. Nem kávézom, nem cigarettázom, nem iszok energiaitalt. 172 cm és 65 kg vagyok. Most nem sportolok rendszeresen, csak itthon tornáztam, amíg volt rá energiám, mert amit előtte sportoltam, az zárva van. Multivitamint, C- D-vitamint, magnéziumot évek óta szedek rendszeresen, laborban három hónapja voltam, semmi lényeges eltérés. Covid-ra minden héten tesztelnek a munkahelyemen, nem voltam pozitiv.
A probléma az, hogy a munkaidőn kívül csak alvásra van energiám. Mikor hazaérek már evés közben csukódik le a szemem. Egy nap nem is tudtam bemenni dolgozni, mert nem ébredtem fel időben, ami azt jelenti, hogy egyhuzamban aludtam 14 órát. Most már ébresztőre kelek. Úgy érzem, semmi energiám sincs, munkában még tartom magam, de utána elszáll minden energia belőlem, és állva el tudnék aludni, és nem tudom, mikor ébrednék fel, ha nem szólna az ébresztő. Mi lehet a bajom?
42N
Eszel rendesen?
Nem menstruálsz, nem az a baj?
MOst a napokban a front miatt az én munkahelyemen mindenki aluszékony lett, szóval a front is közrejátszhatott akár.
Ha nem találod meg a választ és ha ez nem változik, csináltass egy vérképet! Lehet alacsony a vasad, vagy más gond is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!