Mostában csak én vagyok ennyire fáradt és levert?
Figyelt kérdés
Csak rám van hatással ennyire ez a vírushelyzet? Mindig tele voltam energiával, de pár hete meg azt érzem h állandóan fáradt vagyok, nem tudok koncentrálni.. Már 8kor aludnék mint a bunda. Meg már dél körül elkezdek nagyon álmos lenni. Bár sztem ez a hülye időjárás is közrejátszik..
Ti hogy bírjátok, hogy vagytok?
2021. márc. 22. 13:41
1/5 anonim válasza:
Én inkább mentálisan vagyok ki. Amúgy szedj valami vitamint, mert a bezártság+napfényhiány okozhat ilyen tüneteket.
2/5 anonim válasza:
Érdemes lenne megnézetni a pajzsmirigy működésedet A szervezetünk ösztrogén szintjét 24 órára az a környezeti toxinoknak egy bizonyos csoportja, az úgynevezett xenoösztrogének, amelyek például a műanyagokból kerülhetnek a szervezetünkbe, káros hatást gyakorolva az ösztrogénszintre és ezen keresztül a hormonháztartásra. Ezek hatására tartósan emelkedett ösztrogén szint a szervezetben ösztrogén dominanciát okozhat, ami alvásproblémákhoz, hangulatingadozáshoz, indokolatlan fáradtsághoz, sőt akár pajzsmirigy problémákhoz is vezethet.
3/5 A kérdező kommentje:
Nemrég voltam vérvételen és minden érték megfelelő volt!🤗
2021. márc. 22. 14:11
4/5 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, én 31 éves pasi vagyok, átestem ezen a covidon is 1 hónapja, de az az igazság, az előtt is már ilyen moslékul éreztem magam és fáradt voltam. A vírus még jobban legyengített, akkor pár napig a WC is olyan messzinek tűnt, mint innen Róma... Mire kiértem a WC-re levert a víz, kalapált a szívem, mintha egy hegyet másztam volna meg. Fájtak a végtagjaim is. Más bajom nem volt szerencsére, csak felerősítette ezt a gyengeséget nálam, ami elmúlt utána, de most is fáradékony, álmos vagyok, a vérképem pedig nekem is rendben volt. Mentális kimerültség lehet, nekem is tele van a hócipőm a vírussal, a karanténnal, 10 napot töltöttem teljes bezárva a városi panelban úgy, hogy a szemetet se vihettük ki és 2 kicsi gyerekünk is van! Azt hittem megbolondulok. Tuti szükségem lesz idővel valami mentálhigiénés kezelésre, egy pszichiátert fel kell keresnek ha nem találtak szervi okot, mert voltam vizsgálaton, de a covid nem okozott semmi eltérést szerencsére. Már kiment belőlünk. A gyerekeim 3- 6 évesek tünetmentesek voltak teljesen. Párom náthás volt. Úgyhogy nem vagy egyedül erősíteni tudlak, most is ilyen mosott szarnak érzem magam, semmi erőm, semmi kedvem semmihez, totál depressziós lettem.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom!🥺 Kitartást!!
2021. márc. 22. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!