Volt olyan, hogy betegen kellett valahol teljesítened?
Figyelt kérdés
Pl vizsga előtt nagyon megfáztál vagy belázasodtál, munkába 1 nap lázasan kellett menni stb, hogy történt a dolog?2021. ápr. 27. 15:00
11/22 A kérdező kommentje:
Mentek a zöldek :9 De gondolom mindenki megy pl náthásan is dolgozni?
2021. ápr. 27. 15:18
13/22 A kérdező kommentje:
Amikor náthásan mentek dolgozni mire gondoltok? Haragudtok vkire pl, vagy csak úgy elegetek van a világból?
2021. ápr. 27. 15:21
14/22 anonim válasza:
Nem haragszok senkire és a világból sincs elegem. Csak tudom hogy vannak kötelezetségeim ,ott a hitel ,enni kell adni a gyereknek.Nő vagyok nem lehetek beteg sosem. Nem engedhetem meg magamnak hogy elhagyam magam.
15/22 A kérdező kommentje:
14-es akkor náthás családanyaként teljesítesz, minden tiszteletem :)Ilyenkor a munkában szólsz, hogy kicsit maradjanak most távolabb Tőled?
2021. ápr. 27. 15:32
16/22 anonim válasza:
Persze szólok hogy náthas vagyok ,nálunk amúgy már ez a hülye covid előtt kellett a maszk használat, gipszel dolgozok és hosszú távon szilikozist okoz ha nem használunk maszkot.:)
17/22 A kérdező kommentje:
Hú akkor nálatok is nehezítve van a levegővétel náthásan :)
2021. ápr. 27. 15:39
18/22 anonim válasza:
Persze,de a család az első. Őkez kell előterbe helyezni,teljesíteni kell otthon is meg a munla helyen is.:)
19/22 A kérdező kommentje:
Mennyi idős vagy? Amúgy én is megyek náthásan, pont emiatt...
2021. ápr. 27. 15:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!