Volt olyan, hogy betegen kellett valahol teljesítened?
Figyelt kérdés
Pl vizsga előtt nagyon megfáztál vagy belázasodtál, munkába 1 nap lázasan kellett menni stb, hogy történt a dolog?2021. ápr. 27. 15:00
1/22 anonim válasza:
Többször is. Voltam zht írni pl lázasan. Akkor jeleztem a tanárnak, hogy rosszul vagyok, megírom a zjt és ne haragudjon, de utána haza mennék, órán már nem maradok. Vizsgán sose szóltam, hogy ne higgyék, hogy azért mondom, hogy megsajnáljanak.
2/22 anonim válasza:
Igen volt hogy tüdőgyulladással jártam suliba addig amíg nem a sürgőssegin kötöttem ki mert az oevos félre diagnosztizált,es vt olyan hogy lázasan mentem dolgozni mert féltem hogy kirúgnak ha táppénzre megyek.
3/22 A kérdező kommentje:
Akkor te is mentél náthásan, influenzásan vizsgázni? Sikerültek ilyenkor?
2021. ápr. 27. 15:06
4/22 A kérdező kommentje:
2-es, influenzás voltál Te is? Hogy bírtad a napot?
2021. ápr. 27. 15:07
5/22 anonim válasza:
Madárinfluenzás voltam akkor ennek 13éve , beöltözve nagykabátban sállal. :)
6/22 A kérdező kommentje:
nem sertés? :)
2021. ápr. 27. 15:09
7/22 anonim válasza:
Egyszer egész héten lázas voltam (influenza), mikor készülni kellett, és még lázasan vizsgáztam is. Nemrég pedig lazasan dolgoztam itthonról 2-3 napig, amíg tartott.
8/22 anonim válasza:
Az előtte volt:) h5n1 vírust kaptam el ,attól lett A típusú tüdőgyuszim .
9/22 A kérdező kommentje:
Jah értem, én H1N1-el voltam dolgozni mikor belázasodtam
2021. ápr. 27. 15:12
10/22 anonim válasza:
Szerintem a mai világban nagyon sok ember tart attól hogy elküldik mert táppenzen van,vagy ugye sok prémiumot elvesznek,kevés penzt kapnak kövi hónapban és inkább bemegy betegen az ember dolgozni mert a megélhetés fontosabb mimt az egeszség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!