Állandóan fázok, lila karikáim vannak, lefogytam. Mi lehet velem?
Figyelt kérdés
Régen is fáztam, de az utóbbi időben ez már átment a nemnormális kategóriába. Amíg mások pólóban/pulcsiban is jól elvannak, addig én melegítőmadrág pulcsi hoszúujjú-ba beöltözve is már majdnem fázok. Állandóan jéghidegek a végtagjaim, tűzforró vízzel zuhanyzok. Étvágyam eléggé ingadozó, van, hogy nagyon jót eszek, és jól is érzem magam utána, de van, hogy kis és normális mennyiség elfogyasztása után teljesen telinek érzem magam, fáj a hasam, mintha rengeteget ettem volna.Állandóan fáradt vagyok. Nemrég sajnos tudatosan nem ettem ezzel küzdök, de mostmár a menstruációm is kimaradt, harmadik hónapja. Négy kilót fogytam. Mi lehet velem?2021. ápr. 27. 14:18
11/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok gondoltam tartok egy helyzetjelentést:újra el kezdtem enni, az elején bagyon nehéz volt de most hirtelen elkezdtem enni brutálsokat. Először fájt, esetleg görcsölt a hasam- valószínúleg mert már össze volt szűkülve- de már ez is helyrejött. Töménytelen mennyiségűt eszek és nem tudok eltelni de ha minden igaz ez most normális már amennyire öt szelet torta elfogasztása normálisnak mondható :D. A bűntudattal és a korábbi evészavarommal még küzdök de a családom rengeteget segít.
2021. máj. 15. 15:36
12/15 anonim válasza:
Csak nehogy bulémia legyen a vége!!
Egészséges ételeket egyél! Nem lenne szabad terhelni a májadat!!
13/15 anonim válasza:
Többször egyél keveset. Ne szénhidrát legyen a fő táplálékod a hízás miatt, hanem egyél zöldségeket, gyümölcsöt, ami ugyan nem hizlal, de az általános állapotod javítja.
14/15 Senior Séf válasza:
"Töménytelen mennyiségűt eszek és nem tudok eltelni de ha minden igaz ez most normális"
Nem, nem normális. Mint fentebb kifejtettem, az energiaközpont a mellékvesékben található. A kontrollálhatatlan éhség azt jelzi, hogy sérült az energiaellátás. Magyarul; folytatódik az autoimmun folyamat. Ráadásul a túlevés során a gyomorsav nem tud megbirkózni a nagy mennyiségű étellel, elégtelen emésztés, ennek k9vetkeztben bélrendszeri diszfunkció lép fel,, ami ha rendszeressé válik, gyulladások melegágy lesz. A gyulladás egyfajta belső stressz, ami ismét csak a kortizoltúltermelést fogja eredményezni.
15/15 A kérdező kommentje:
Gondoltam küldök még egy utolsó helyzetljelentést magamról:úgy gondolom, az étkezési zavaromat magam mögött hagytam és már mindig azt és akkor eszek amit és amikor a testem kíván. Nem gondolnám problémának a rengeteg evést mert én egyszerűen ilyen fajta vagyok régen is töménytelen mennyiségű ételt ettem. A menstruációm a minap visszatért és bár eléggé megszenvedtem az első ciklust nagyon boldog vagyok miatta. Elkezdtem ismét visszaszerezni a régi formámat. Teli vagyok energiával, kicsattanok és társasági életet is élek. Egyáltalán nem fázok, az arcomba is van élet! Sajnos a testemmel nem mindig tudok megbarátkozni és a tükrök és mérlegek továbbra is az ellenségeim de ennek leküzdésével is jó úton haladok. A családom büszke rám, hogy fölértem ésszel, hogy a sanyargatás és túledzés nem egészséges és, hogy megkora károkat tudok okozni magamban. Mert a testem és az egészégem nem játék! Köszönöm a tanácsokat mindenkinek!❤️
2021. jún. 29. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!