Kikészültem idegileg a sok dologba, munkába, gondba, egyik bajt begsem oldom jön a másik, mit kell tegyek?
Próbálj egy kis időt szánni magadra, és csinálj valami olyasmit, ami kikapcsol.
Például vegyél elő egy könyvet.
Pedig az a jó, ha este leülsz, és elalvás előtt a valóságból átlépsz egy regény alternatív valóságába, így nem a problémáidon fog járni az eszed, amíg el nem alszol.
Vagy kezdj el írni. Naplót, vagy egy történetet, amiben szerepelhet a te életed egy része is. Nem kell kiadnod, írhatod magadnak.
A haziorvos is felirhat nyugtatot. Ha ennyire kivagy, eloszor is emberi allapotba kell kerulnod.
Hogy idezzek, sem a tapmasszazs, sem az agykontroll... Aztan kialudva tudsz kezdeni magaddal valamit, joember.
Tanulj meg meditálni! Tudom az iskolában nem tanítják, de helyette megtanulod Petőfi életét és természetesen a győztesek által összehazudott történelmet is, amik mind rendkívül hasznosak lesznek, amikor a padlón vagy.
Ha jobban érdekel a meditáció, akkor írj rám és küldök pár kezdő videót, amivel elindulhatsz egy jobb és kiegyensúlyozottabb élet felé ergó egy normális élet felé.
Probalj meg megallni......gondold at mibol adodtak ezek a gondok es hogyan tudod megszuntetni a gondok forrasat es nem pedig megoldani a problemat. Ha megszunik a forras, lecsokken a problemak szama, a nyomas is enyhul rajtad igy jobban fogsz tudni koncentralni a tobbi problema megoldasan. Kezd el fontossagi sorrendbe allitani a megoldando dolgokat. Ha anyagi hatteru a problemaid forrasa, akkor gondolkozz el azon , hogy egy jobban fizeto allast keress ami segit csokkenteni ezekbol a problemakbol....
A problemakat a gyokeruknel kell kezelni mind altalaban minden mast, kulonben mokuskerekbe allsz.
Tarts ki! Nekem is ilyen időszakom van. Esténként végiggondolom, hogy a sok sz@r között még mindig mennyi mindennek örülhetek, és nem hagyom magam elkeseredni. Ha hívő vagy, segíthet az ima.
Az biztos kell, hogy aludj is, de az nekem sem megy. A recept nélküli nyugtatók nem hatnak.
Ja, még egy. Magnézium!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!