Mit tegyek, mi ez, pánikroham? Hetente legalább egyszer vagy kétszer előjön, és szinte elviselhetetlen.
Szerintem ezek egy depresszió előjelei. Én is szedek nyugtatót (mondjuk én folyamatosan) de amíg nem szedtem nekem is voltak ilyen problémáim.
Egyébként lehet az sem segít hogy állandóan egyedül vagy, bár nekem sincs senkim megvagyok egyedül is, de az ember társas lény elméletileg,szóval lehet jó lenne ha lenne egy párod.
Amúgy menj el mindenképp orvoshoz és kérdezd meg mi lehet a baj, mert itt nem hiszem hogy normális választ fogsz kapni.
Új hobbi?Mozgás?nyelvtanulás?Valami ami kimozdít..
nyugtató helyett próbálj meg vmi nyugtató teakeveréket,levendula párnát
Én a helyedben pszichológushoz forulnék.
Az, hogy szinte minden este nyugtatót veszel be, egyenes út a függőséghez. A gyógyszer nem fogja megoldani a problémát, csak csökkenti a tüneteket.
Nezess verkepet es pajzsmirigy ertekeket, az is produkalhat ilyen tuneteket.
De azt is el tudom kepzelni, hogy megszoktad, hogy estenkent veszed be a nyugtatot es olyankor kivanja a szervezeted mar, ezert van a rosszullet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!