Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit jelent ha az állam alatt...

Mit jelent ha az állam alatt felvan dagadva a mirigy?

Figyelt kérdés
Mit jelent? És miért ilyen? Mit csináljak hogy ne legyen feldagadva. Így odanyúlok az államhoz így az alsó álkapocscsontnál és érzem hogy a mirigyem felvan dagadva és ha hozzányúlok akkor kicsit így mozog. Mit tegyek? És mit jelent ez? Bajt okozhat?

2021. ápr. 22. 23:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Let's go at ORVOS! Honnan tudjam én? Egy dr tobbet tud mondani, csorompoljél hnap haziorvosodra és majd mondd ra valamit!
2021. ápr. 22. 23:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Duzzadt nyirokcsomó. Bármilyen fertőzéstől lehet, ha van egy kis náthád már attól bedagadhatnak. Orvoshoz menni vele akkor érdemes, ha néhány napon belül nem múlik el.
2021. ápr. 22. 23:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott lenni, ha kimerult, stresszes vagyok.
2021. ápr. 22. 23:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a két nagy nyálmirigyet érzed, két újjal megnyomkodod finoman érezni fogod több a nyál a szádban. Teljesen normális ha azokat érzed, mindenkinél kicsit más.
2021. ápr. 24. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!