Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Brit mutánsnál hány nap a...

Brit mutánsnál hány nap a lappangási idő?

Figyelt kérdés

#mutáns #brit #lappangási idô
2021. ápr. 18. 07:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Többnyire legfeljebb tíz nap.
2021. ápr. 18. 09:42
 2/5 krwkco ***** válasza:

Én még nem kifejezetten britre vonatkozó adattal. A vuhanira:

"A vírus lappangási ideje - azaz a megfertőződés és a tünetek jelentkezése közötti idő - 2-14 nap között változhat, de jellemzően 5-6 nap."

[link]

Ez olyan széles határ, hogy valószínűleg illik az összes variánsra.

2021. ápr. 18. 10:02
 3/5 krwkco ***** válasza:

Ezek a cikkek is érdekesek, ha a tüneteket akarod figyelni:

[link]

[link]

2021. ápr. 18. 10:07
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm,de én a lappangási időre lennék kíváncsi.

Rákerestem,de nem igazán találtam infót.

2021. ápr. 18. 10:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Brit mutánsban voltunk. Nekem mielőtt kiderült, már 4 napja izzadtam éjszakánként, mint akit leöntöttek egy vödör vízzel, de főleg nyaktájékon izzadtam. Nekem ezzel kezdődött, de nagyon enyhe volt, többnyire fáradt voltam és pár napot feküdtem, nehezebb volt elvégezni egy házi munkát, például abban kimerültem, hogy a kicsit megfürdettem.

1 hét után jobban lettem, de a fáradékonyság még utána 10-12 napig elkísért sajnos, nehezen tértem vissza a régi megszokott terheléshez.

2021. ápr. 18. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!