Mennyi lehet a lappangási idő? Arátom összeszedett valami hányós hasmenéses vírust (tegnap kezdődött). Van egy kisbabánk, aki most anyukámnál van, nehogy elkapja. Ma már nem megy a hasa, nem is hány, viszont lázas.
én jól vagyok, csak kicsit fáradtnak érzem magam.37,4-es hővel.nem akarom elkapni, mert ha párom meggyógyul, aztán jövök én meddig nem lesz itthon a kisfiunk?mégcsak az éjjel vitte el anyukám, de már most szendvedeka hiányától.13hetes és tápszeres így etetése megoldott.
ha megfertőződtem, mikor fog mutatkozni?
akár 2 hét is lehet.Annyit tudsz tenni,hogy domestossal fertőtlenítesz,amit csak tudsz.
Te írtál tegnap is este,ugye?
Jobbulást kívánok!!!
igen, én voltam.
köszi.
Nem mondod, hogy lepasszoltad az anyádnak? Erre semmi szükség. Valószínűleg már úgyis elkapta, ha fertőző. Általában már előtte fertőz az ember, mielőtt a tünetek megjelennének.
Az pedig, hogy nincs veled, az igencsak megviselhet egy 13 hetes babát. Lehet, hogy jobban, mint a betegség.
Ne haragudj, de én még mindig azt mondom, nem kell ennyire védened a picit. hidd el őt nem viseli meg annyira ,mint a férjed. Ők ( férfiak) hajlamoska túldramatizálni is. De válaszoltam a kérdésedre is kb 2-4 nap a lappangás. Tehát ha a férjed most lett beteg ha te elkaptad akkor a hétvégén ki jön rajtad.
S igaza van annak aki azt mondja,hogy a gyereket nem lehet mindig elszeparálni ha valaki beteg. Hidd el őt a hiányod megviseli.
Értem én a jó szándékod, de azért nem szabad túlzásba vinni a féltést sem.
Jó babázás és jobbulást a férjednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!