Mikor múlik el a lumbágó?
Figyelt kérdés
Szerintem már vagy 2hónapja éprzem, hogy fáj ap derekam jobb oldal. Az orvosom szerint lumbágó, kaptam rá gyulladáscsökkentőt javult is a dolog de még mindig érzem!2021. ápr. 7. 06:11
1/3 anonim válasza:
Akkor ha becsületesen pihensz 4-6 hetet.
2/3 anonim válasza:
Isten ments ennyit pihenni vele. Izomlazító kellett volna és gyógymasszázs. Egy lumbágóval 2-3 napot szabad pihenni, utána mozogni kell. Mondom én, akinek élete folyamán volt vagy 15.
3/3 anonim válasza:
1 vagyok én csak azt mondtam amit az orvos. A férjemnek az lett decemberben úgy hogy ügyeletre kellett vinni, őt aki minden fájdalmat elbagatelizál, nincs szüksége dokira stb.
Na szóval olyan fájdalmai voltak hogy ordítani tudott volna. Sürgősségin megállapították, kapott izomlazítót, fájdalom csillapítót és azt mondták erre egy gyógymód van ha pihenteti 4-6 hetet. Betartotta, elmúlott. Én nem azt mondtam hogy nem kelt fel 6 hétig, igenis felkelt, de nem járt dolgozni, nem emelt, nem pakolt fát, az első héten a kazánra nem engedtem fát dobni,semmi megerőltetőt nem engedtem neki. Fűszereket válogatta át míg konyhát nagytakarítottam, a fiókot törölte át, rendezte mindezt ülve. Meg is unta a házimunkát rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!