Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Más is kezd depressziós lenni...

Más is kezd depressziós lenni a koronavírus miatti karanténtól?

Figyelt kérdés

Már elég régóta fennáll ez a helyzet, gondolok itt pl homeoffice illetve, hogy nincs lehetőség a szociális kapcsolatokra,ti ezt hogy kezelitek/viselitek?

Nagyon nagy gond, hogy a vendéglátó egységek háttérbe szorulnak főleg a megélhetés de a társas kapcsolatok miatt is...

2021. márc. 27. 17:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nálam 20án jöttek a tünetek azóta vagyok itthon, csak tesztre mentem 25én. 1 hétig folyamatos magas láz, nagyon kikészitett.

Annyira fura nekem is, de repül az idő. Még igy is, hogy nem tudok aludni már pár napja se éjjel se nappal...

2021. márc. 30. 02:06
 12/16 anonim ***** válasza:
57%
Vannak szorongósabb a napjaim mostanában, főleg a jövővel kapcsolatban. Hiányzik az egyetem, online nehezebb koncentrálnom, hiányzik a sulistársakkal is a személyes kapcsolat. Párommal élek, így az itthonlét nem sok mindenben változott, a családommal és a barátaimmal is találkozom, főleg szabadtéren. De azért gyakran van görcs a gyomromba, hogy mikor lesz már vége ennek. Kicsit érzékenyebb is lettem,nehezebben viselem a rám zúduló információkat. Ami segít, hogy sokat vagyok kint, sétálunk, futok, biciklizek, sokat főzök, mimdig elfoglalom magam valamivel amiben örömömet lelem. És például nem tudom, mikor örültem utoljára ennyire a tavasznak:D
2021. márc. 30. 23:59
 13/16 anonim ***** válasza:
40%
Karantén alatt te sétálgatsz, biciklizel, a barátaiddal és a családoddal ütöd el az időt? 😃
2021. márc. 31. 02:56
 14/16 anonim ***** válasza:
40%
Hát, nincs karantén se kijárási tilalom, csak korlátozás. Szóval igen, vidéken lakom, itt nincs nagy tömeg, a mellettünk lévő erdőbe szoktam elmenni futni, és a barátaimmal is jó részt ott találkozom, maszkban, sétálunk.
2021. márc. 31. 08:00
 15/16 anonim ***** válasza:
13 Nyugi karen
2021. márc. 31. 13:30
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is jól elvagyok, semmi sem vàltozott az életemben a karantén óta.

Mindennap kint vagyok a friss levegőn. Sokat segít.

2021. ápr. 5. 01:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!